• Anita Hol-Bubeck
  • Berg en Dalseweg 78
  • 6522BP Nijmegen
  • tel. 024-324 96 20
  • anita.hol@planet.nl
contact opnemen

Publicaties

In juli 2017 heb ik op verzoek van Bureau DFO (http://www.dfobv.nl) een syllabus over cyberrisico en de verzekeringsmogelijkheden geschreven. Dit boekwerk is  te bestellen via Bureau DFO. http://www.dfobv.nl/producten/notitie-cyberrisicoverzekeringen

Regelmatig schrijf ik artikelen voor het vakblad: de Beursbengel

Samen met Berrie van der Heide heb ik de Verzekeringstechnische risicoanalyse particuliere relaties ontwikkeld. Informatie over dit document kunt u vinden op de website van Bureau DFO. Het docoument met de blijlagen kunt u bestellen bij bureau DFO. Klik hier voor informatie en bestelling.

In mei 2011 heb ik in opdracht van Bureau DFO een boek geschreven over Bestuurdersaansprakelijkheid. Dit boek is niet meer voorradig maar komt in het najaar van 2017 opnieuw uit.  

In juni 2011 heb ik in opdracht van Bureau DFO een boek geschreven over de nachtmerrie van de automobilist art. 185 WVW. Dit boek is niet meer voorradig.

In eigen beheer heb ik de verhalenbundel: Verhalen van een assurantiedocent (met tekeningen van Hans Ruiter) uitgegeven. Dit boek is niet meer voorradig.

Door NIBE-SVV is in oktober 2006 mijn boek ‘Het op afstandbestuurbare autootje en andere verhalen uit de verzekeringspraktijk uitgegeven. Dit boek is niet meer voorradig.